Ameliyatsız Burun Küçültme

By 23 Ocak 2016Genel

Ameliyatsız Burun Küçültme Mümkün mü?

Elbette, ameliyatsız estetik ile burun küçültme mümkündür. Hem de dolgu estetiği ile yani hem dolduruyoruz hem de küçültüyoruz:)

O Hâlde Karşınızda Dolguyla Burun Küçültme!

Herkes zaman zaman vücudunun birtakım kısımlarından rahatsızlık duyabilir, bunu değiştirmek isteyebilir; ancak bu değişim gerçekleşirken estetik ameliyat olmak da istemeyebilir, geçirdiği değişimin kalıcı olmasını istemeyebilir ya da yalnızca bir deneme yapmak isteyebilir, vs vs.

İşte bu noktada ameliyatsız estetik yöntemleri içinde en sık kullanılan dolguyla estetik devreye giriyor ki oldukça da başarılı sonuçlarla…

Dolguyla burun küçültme, burun büyüklüğü ya da uzunluğundan şikâyetçi olan hastalarımızın çene ucu, alın bölgesi, gözaltı ya da elmacık bölgelerinin gereken oranlarda ön plana çıkartılarak burnun daha küçük gözükmesini sağlamak amacıyla yapılan dolgu estetiği işlemidir. Bu yöntemde algılar devreye girmektedir, yüzde ön plana çıkartılan diğer bölgeler yardımıyla burun daha küçük görünebilmektedir.

Dolguyla Burun Estetiği Süreci

Ameliyatsız burun küçültme işlemi 15-25 dakika aralığında gerçekleştirilebilmektedir ve uygulamadan hemen sonra günlük yaşantınıza rahatlıkla geri dönebilirsiniz. Sonuçlar, kullanılan dolgu malzemesinin kalitesine, güvenilirliğine ve tabii elbette estetik cerrah ın tecrübe ve uygulama biçimine göre değişim göstermekle birlikte, 18 aya kadar kalıcılığını devam ettirebilmektedir. Bu noktada, yapılan işlemin uygulama süresi, ağrı ve acı barındırmaması, anestezi gerektirmemesi gibi detaylar dikkate alındığında dolguyla burun küçültmenin 18 aya kadar kalıcılığını sürdürmesi aslında bir dezavantaj değil, avantaj olarak algılanmalıdır.

Eğer ameliyatsız burun küçültme işleminden fazlasıyla memnun kalır ve artık böyle yaşamak istediğinize kanaat ederseniz, dolguyla burun küçültme işleminden sonra burun estetiği ameliyatı hatta çene ucu estetiği ve alın çıkıntısına yağ enjeksiyonuna işlemlerine yönelebilir, ne istediğinizden emin bir biçimde estetik dönüşümünüzün kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.

Soru sorun

*

Menu