Gençleşmenin Görünmez Anahtarı: Boyun Germe Estetiği !

By 14 Mart 2016Genel

İlerleyen yaş ile birlikte cildimizde ortaya çıkan pek çok yıpratıcı durumun olduğunu gerek tecrübelerimiz gerekse de çevremizde gözlemlediğimiz pek çok insan dolayısıyla biliyoruz ve bu durum hemen herkes için ürkütücü. Bazen cildimiz yaşımızı göstermeyebilir; ama boyun, çene altı gibi bölgelerde ortaya çıkan deformasyonlar hem bizi çileden çıkartmaya hem de yaşımızın sırrını vermeye yeterli gelebilir. Bazı durumlarda ise; bu tip deformasyonlar, yaştan bağımsız bir biçimde genlerimize aktarılmış olan miras ve vücudumuza özgü çeşitli değişkenler neticesinde de ortaya çıkabilmektedir.  “Deformasyon”dan kastımız; çene altında yağ toplanması, sarkma, çene-boyun arası açı bozukluğu, boyun derisinde ortaya çıkan kırışmalar ve çene altından boyun bölgesine değin uzanan bant oluşumları gibi durumlar.

Ne Yapmalı Bu Deformitelerden Kurtulmak İçin?

Eğer bu tip deformitelerle karşı karşıya kalmış ve bu durumdan da mutsuzsanız; sizi çözüme ve huzura kavuşturabilecek pek çok yöntem mevcuttur. Botox, mezoterapi, iple boyun estetiği, liposakşınla gıdı estetiği, çene altından yapılacak kesi ile boyun germe estetiği, kulak önü ve arkasından yapılacak kesi ile boyun gerdirme estetiği bu yöntemler arasında bulunmaktadır. Burada önemli olan husus, yaşadığınız sorun doğrultusunda tüm değerlendirmelerin dikkatlice yapılması ve boyun germe estetiği için hangi yöntemin kullanılacağının planlamasının doktorunuzla yapılmasıdır.

Hangi Tür Boyun Gerdirme Estetiği Tercih Etmeliyim?

Problemleriniz doğrultusunda seçilmesi gereken boyun germe estetiği yöntemine detaylı bir muayene ve taleplerinizin ortaya konması ile karar verilmesi doğru olandır. Bazı durumlarda yöntem çeşitliliğine gidilmesi daha sağlıklı olabilmektedir.

Boyun germe estetiği tek başına bir yöntem olarak uygulanabilir; ancak bazı durumlarda daha ideal sonuçlar alınabilmesi adına yüz germe estetiği ile eş zamanlı olarak da uygulanabilmektedir.

Bazı durumlarda ise; cilt altı dokuda yağ birikimi bulunmakta olup cilt sarkması ileri seviyede olmayabilir. Bu tip durumlar, yalnızca 1-2 mm.’lik kesiler yardımıyla yapılan liposakşın işlemi ile desteklenebilmekte ve daha memnun edici bir boyun görünümüne kavuşulması mümkün olmaktadır.

Boyun Germe Estetiğinden Sonra Sizi Nasıl Bir Süreç Bekler?

Boyun germe estetik ameliyatı sonrası süreç hastalar için çoğu zaman oldukça kolay geçmektedir. Elbette yapılan işleme göre değişmekle beraber genelde şişlik morluk oluşmaz, eğer oluşursa 1 hafta gibi bir süre zarfında tamamen ortadan kalkar.

Sonrasında ise; sizi bekleyen daha genç bir boyun görünümü ile hayatın tadını çıkartmaktır.

Soru sorun

*

Menu