Dudağa Yağ Enjeksiyonu

By 1 Eylül 2016Genel

Dolgun Dudak Hayal Değil!

Canlı, dolgun ve çekici dudaklara sahip olmak düşündüğünüz kadar zor değil. Bunu gerçekleştirmenize yardımcı olabilecek geçici dudak dolgusu, dudak silikonu, dudağa dermofat greft yerleştirilmesi vb gibi pek çok estetik cerrahi yöntem mevcut. Bu yöntemler arasında en çok tercih edilenlerden bir tanesi ise; dudağa yağ enjeksiyonu yada lipofilling.

Dudağa yağ enjeksiyonu için kullanılan doku kendi bedeninizden alınmaktadır ve herhangi bir biçimde hava ile temas etmeden direk uygulama bölgesine aktarıldığından, ilgili alanda canlılığını korumasına ve doğal görünümü sağlamaya devam etmesine yardımcı olmaktadır. Yöntem diğer yöntemlere nazaran hem daha kolay hem de kalıcı olması, ayrıca enfeksiyon riskini de en aza indirgemiş olması sebebiyle uzun süreli dolgun dudak elde etmek isteyenlerin daha sık başvurduğu yöntemlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. 

Dudağa yağ enjeksiyonu yardımı ile dudakların dolgunlaştırılmasının yanı sıra, dudak çevresi kırışıklıklarından kurtulmada da başvurulabilecek yöntemler arasında bulunuyor. Yapay olmaması, sürekli yenilenme gerekliliği taşımaması ve vücudunuzla uyumlu bir doku olması gibi sebeplerden ötürü daha avantajlı bulunuyor. Dudak bölgesinin hareketliliği sebebiyle çok düşük bir miktarda olsa erime gerçekleşme riski var fakat kliniğimizde kullandığımız özel teknik sayesinde yağ dokusunu zenginleştirerek bu riski neredeyse 0 noktasına taşıyoruz.

Soru sorun

*

Menu