Dolguyla Fransız Dudağı ?

By 17 Kasım 2016Genel

Neymiş şu Fransız dudağı bakalım :)) Konuşurken, gülerken ya da öylece dururken neden daha etkileyici görünmeyesiniz ki? Peki “daha etkileyici” için daha büyüğün iddiasından mı yararlanılmalı yoksa doğal bir etkileyiciliğin haritasında çekiciliğin tadına varmak daha mı mantıklı? Emin olduğumuz şey, neredeyse hiçkimsenin normalden çok daha büyük ve yapay görünen dudaklara sahip olmak istemeyeceği yönünde.

Doğal bir dokunuşun en güzel yanı ise; insanların sizdeki değişimi fark edip ne olduğunu bulamamaları ve bunu enerjinizde ya da küçük değişiklikler sonucu ulaştığınız güzelleşme sonucunda aramaları olacaktır.

Elbette her dudak dolgusu, her hastaya uygun değildir. Dudak dolgusunda temel alınması gereken konu, istenilen dudak şeklinin kişiye uygun olmasıdır. Yani her dudak şekli herkese uygun olacak yada her istenilen dudak şekli elde edilecek diye bir durum yoktur; ama yine de bu yazımızda dolgu ile Fransız dudağına değineceğiz.

Nedir Bu Fransız Dudağı Dolgusu?

Aslında bu tanımlama garip çünkü Fransız dudağı, İtalyan dudağı yada Türk dudağı diye birşey yok. Dudak şeklinin farklı prototipleri var ve bunlar içersinde estetik olarak güzel görünen bir dudak elde etmenin yolları belli. Son dönemde dudak dolgusu talep eden hastaların pek çoğu tarafından araştırılan ve merak edilen Fransız dudağı dolgusu söylemi aslında bir pazarlama stratejisi :), dudak dolgusunda amaç estetik açıdan çekici ve güzel dudaklar elde etmek ve bu durumun dışardan farkedilmemesini sağlamak değil midir ? Dolayısıyla iyi yapılmış bir dudak dolgusu ile, dudakların daha dolgun ve çekici olması sağlanır ancak bu durum dışardan çok anlaşılamaz ve işlemin gerçekleştirilebilmesi için dudağın farklı yerlerine dolgu maddesi eklenir. Tabi dolgunluktan kastımız kas içine yapılan ve dudağın burun bölgesine kadar şişmesine sebep olan hatalı uygulamalar değil.

Uygulama Nasıl Gerçekleşiyor?

Uygulama esnasında üst dudağın yanları ile alt dudakta bulunan orta bölgedeki hafif çukurluğun iki yanının doldurulması sağlanarak üst dudağın tam ortasına minik bir çıkıntı eklenir. Aynı çıkıntı alt dudaktaki boşlukla da uyum sağlar. Üstelik dudağınız tamamen uyuşturulmuş olduğundan herhangi bir ağrı ya da acı hissetmez ve çok kısa sürede Fransız dudağı olarak tanımlanan aslında sadece anatomiye uygun yapılan dudak dolgusundan başka bir uygulama olmayan dudak dolgusu estetiği sayesinde güzel ve çekici dudaklar sahip olursunuz.

Konu hakkında daha detaylı bir bilgilendirme isteyen hastalarımızı ise kliniğimize bekliyoruz.

Soru sorun

*

Menu