İlkbahara Özel Güzellik Önerileri

By 2 Nisan 2015Genel

İlkbaharda Yapabileceğiniz Güzellik İşleri Listesi

İlkbahar, doğanın uyandığı ve bin bir çiçekle güzelleştiği güzelliğin mevsimi. Estetik olmak için de yani güzelleşmek için de baharın uyanışını dikkate almak gerek. Bahar mevsimi cildinizi yaza hazırlamak, yazın çevrenin tüm etkilerine karşı sizi korumasız bırakan gücüne karşı hazırlık yapmak için en ideal zamandır. Ayrıca yaz boyunca keyifli partiler, düğünler, akşam yemekleri, gece eğlenceleri gibi aktivitelerde güzelliğinizle göz doldurmak için bahar mevsimini iyi değerlendirin. İşte size ilkbahara özel güzellik önerileri:

Baharda Estetik olmak

Baharda dudak dolgunlaştırmak, karın, kol ya da bacaklar için liposuction, dolguyla burun estetiği, dolguyla çene estetiği, ışık dolgusuyla genç bir cilt görünümü, yaza özel cilt bakımı gibi estetik uygulamalar için çok ideal bir dönem. Bahar aylarında yani Mart, Nisan, Mayıs aylarında estetik cerrahınıza giderek ışık dolgusu yaptırıp yüzünüze aydınlık bir görünüm kazandırabilir, gözaltlarınızdaki morlukları ya da çökük görüntüyü giderebilirsiniz. Baharda dudaklarınıza sadece 5- 10 dakika ayırıp tüm yazı dolgun dudaklarla geçirmeniz de mümkün. Üstelik dolgun dudaklar bronz tene çok yakışıyor. Kaşlarınız çok inceyse kaş ekimi size ve bakışlarınıza bambaşka bir etki verebilir.

Baharda Daha Çok Spor

Bahar mevsimi bikiniye hazırlanma mevsimidir. Çok sevdiğiniz bikininize sığmak için, bu yaz çok şık bikiniler almak için önce baharı iyi değerlendirmeniz gerek. Bikiniye hazırlık döneminde hemen bir spor salonuna yazılın. Salondaki hocanızın verdiği programa uyun. Diyetisyeninizi ziyarete din ya da size uygun diyet programını hazırlayacak iyi bir diyetisyen bulun. Diyetinizi uygulayın, sporu ihmal etmeyin. Tüm bunlarla istediğiniz sonuca ulaşamazsanız liposuction konusunda uzman bir estetik cerrah bulun ve hemen minik yağ kümelerinden kurtulun.

Yaza hazırlanarak geçirdiğiniz bir bahar ile tüm yaz güzel geçecek. Yazın keyfini çıkarmak için baharın değerini bilin.

 

Soru sorun

*

Menu