Baharda Işıltılı Bir Güzellik İçin: Işık Mezoterapisi!

By 21 Nisan 2016Genel

Daha canlı ve olduğundan daha parlak bir cilt istemez miyiz? Kim istemez ki? İşte ışık mezoterapisi bize bu isteği gerçekleştirme imkânı sağlıyor. İçeriğinde bulunan yoğun hyaluronik asit yapısının dolgu için kullanmış olduğumuz malzeme ile aynı içeriği sağladığını söylersek mezoterapi daha tanıdık bir kavrama yaklaşmanıza yardımcı olabilir. Buradaki fark ise; ışık mezoterapisinin dolgu işlevinin yanı sıra yüzünüzde ekstra bir parlaklık ve canlılık ortaya çıkmasına yardımcı oluşudur. Aynı sebeplerden ötürü; ışık mezoterapisi için ışık dolgusu terimi de kullanılmaktadır.

Işık mezoterpisi birbirinden farklı iki harika ürün ile gerçekleştirilmektedir. Bir tanesi; redensity 1 olarak isimlendirilmiş olup muhteviyatında yüksek ölçüde hyaluronik asit yanısıra vitamin(A,E,C…), mineral, somon DNA, koenzim Q10 ve antioksidan barındırmaktadır. Bu birleşim, cildinizde başarılı bir nemlendirme süreci ve yılların getirmiş olduğu hasarın onarımı ile görevini tamamlar. Diğeri ise; redensity 2 olarak adlandırılmakta olup gözaltı bölgesi için hazırlanmış özel bir dolgu içeriğine sahiptir.

Redensity 1

Bu ışık mezoterapisi yüzünüzün tamamı, boyun bölgeniz, dekolte alanınız ve hatta elleriniz için bile kullanılabilmektedir. Işık dolgusu 1, çoğunlukla 2-3 haftalık periyodlarla uygulanan 1-3 arası seanslar olarak gerçekleştirilmektedir, buradaki süreci ortaya çıkartan durum uygulamanın gerçekleştirileceği alanın durumu ile orantılı bir şekilde ortaya çıkmaktadır. Zira bazen tek seans bile mükemmel sonuçlar ortaya çıkartılabilmesi için yeterli gelebilmektedir. Işık mezoterapisi ile ilgili en önemli avantajlardan biri de uygulama sonrasında ilgili bölgede morluk ya da şişme oluşmamasıdır.

Redensity 2

Yani yukarıda da bahsettiğimiz diğer adıyla; gözaltı ışık dolgusu ise çoğu insanın olduğundan daha yaşlı ve bitkin görünmesine sebep olan gözaltı çukurlarından arınmak, morluk ve gözaltı torbalarını ortadan kaldırmak yada hafifletip kamufle etmek için uygulanmakta olup uygulama yalnızca 10 dakikalık bir süreci kapsamaktadır. Redensity 2 sonrası bakışlarınızdaki yorgun ifade ortadan kalkar ve çok daha fresh bir görünüşe kavuşursunuz. Gözaltı ışık dolgusunun etkinlik süresinin 18 ay kadar olduğu düşünüldüğünde memnuniyetiniz biraz daha artacaktır. Üstelik uygulama sonrasında rahatlıkla gündelik yaşamınıza devam edebilirsiniz.

Işık mezoterapisi diğer yöntemlerle birlikte kullanılırmı ?

Cildimizdeki yorgunluğu ve şehrin olumsuz koşullarının etkisini ortadan kaldırmak için ışık mezoterapisini diğer anti aging yöntemlerle kombine kullanıyoruz. Çoğu zaman ışık mezoterapisine eklenecek bir yüzeysel peeling, fraksiyonel lazer yada PRP uygulamaları sayesinde, cildi canlandırma etkisini güçlendiriyor ve sizi ışıl ışıl canlanmış bir ciltle bahara hazırlıyoruz. Bu uygulamalar sayesinde peeling ile deri yüzeyi yenilenirken, ışık mezoterapisi deri altı dokuyu canlandırıyor, PRP ise kollajen sentezini uyararak canlılığı kalıcı kılıyor. Bu paket uygulamalar sonrasında sizi mutlu görmenin sevinci ise bize işmizi dahada sevdiriyor 🙂

Soru sorun

*

Menu