izsiz Popo Estetiği

By 4 Mart 2015Genel

Hep söylediğimiz gibi estetik cerrahi bilimi son elli yılda adeta “sihir mi bu” dedirtecek uygulamalarla çok ama çok gelişti. Öyle ki, bugün estetik cerrahlar, halk arasındaki söylenişiyle sadece bir iğne ile dudaklarınızı daha güzel, burnunuzu daha estetik, bakışlarınızı daha çekici kılabiliyorlar. Ağrı, acı, ameliyat izi olmadan sadece beş ya da on dakikada böyle güzel değişimler  bilimin etkileyici birer sonucu olarak karşımıza çıkıyor. Dik, dolgun ve sexy bir popo için de sadece yağ enjeksiyonuyla estetik sonuç elde etmek hiç de zor değil. Yağ enjeksiyonuyla popo estetiği diğer bir deyişle izsiz popo estetiği için ihtiyacınız olan tek şey deneyimli bir estetik cerrah ile görüşmek.

İzsiz Popo Estetiği Nedir?

izsiz popo estetiği, adı üzerinde silikona gerek kalmadan ya da dikiş gerektirecek cerrahi kesi açılmadan popo şeklinin dik, dolgun ve güzel bir görünüme kavuşturulması işlemidir. Bu işlemde önceden belirlenen bir ameliyat planına göre vücudun her hangi bir bölgesinden alınan yağ dokusu popoya enjekte edilir.

Yağ Enjeksiyonuyla izsiz Popo Estetiği Ağrılı Bir İşlem midir?

Vücudun başka bir bölgesinden ince kanüllerle yağ alınması ve popoya enjekte edilmesi esasına dayanan popoya yağ enjeksiyonu işlemi, ağrılı ve uzun süren sancılar getiren bir uygulama değildir. Ameliyat sonrası ağrılar, dikişlerin ya da kesi yerlerinin iyileşmesi gibi süreçler gerektirmediği için son derece konforlu bir işlemdir.

Kimler Yağ Dolgusuyla Popo Estetiği Yaptırabilir?

Aşırı derecede zayıf olmayan veya poposu aşırı sarkmış olmayan hemen herkes popoya yağ dolgusu işlemi için uygundur.

İzsiz Popo Estetiğinin Sonucu Nasıldır?

Vücudun bir bölgesinden ince özel kanüllerle yani borularla alınan yağın işlemden geçirilerek yani kök hücreden zenginleştirilerek popoya enjekte edildiği izsiz popo estetiği uygulaması sonucunda dik, kalkık, hacimli ve diri bir popo elde edilir. Brezilya poposu olarak bilinen sexy popo görünümüne ulaşmak işlemin hedefidir. Bu işlem popoyu küçültmek, daraltmakgibi bir amaç taşımaz.

 

 

Soru sorun

*

Menu