Mini Burun Estetiği nin Büyük Avantajları

By 24 Ekim 2014Genel

Mini burun estetiği ile küçük girişim ama büyük değişim

Son birkaç yıldır oldukça popüler olan ve tartışmalara da konu olan mini rinoplasti, tip plasti ya da burun ucu estetiği, estetik problemin sadece burun ucunda olduğu hastalarda çok başarılı sonuçlar verebilen, oldukça avantajlı bir yöntemdir.

Mini rinoplastinin en önemli avantajı burun anatominizde çok büyük bir yapmadan burun görüntüsünü değiştirebilmektir. Bu da demek oluyor ki, burun kemiğinizi kırmadan yani dokularınızın fazla tepki vereceği bir işlem yapmadan burun biçiminizi güzelleştirebiliyoruz.

Diğer bir önemli nokta ise ameliyatın normal burun estetiği ameliyatlarına göre çok daha kısa sürmesi, ameliyat sürecinin hasta için çok daha rahat geçmesidir.

Ameliyat sonrasında tampon benzeri uygulamalara gerek kalmaması, ameliyattan hemen sonra günlük yaşama dönülebilmesi ve ameliyat sonrası sürecin konforlu geçmesi de diğer avantajlarıdır.

Burun ucu estetiği burun ucunun yukarı kaldırılması nedeniyle burun sırtındaki hafif eğrilikleri de gidermektedir. Böylece burun sırtına, burun kemiğine hiç müdahale etmeden buradaki problem de giderilebiliyor.

Tip plastinin bir diğer avantajı ise kemik dokusunda bir işlem yapılmadığı için morarma görülmemesi ve ağrı ya da sızının da olmamasıdır.

Tüm avantajlarına rağmen burun ucu estetiğiyle istenilen görünüme ulaşıp ulaşmayacağınıza ancak estetik cerrahınızın ön muayenesiyle karar verilebilir. Bu nedenle mini burun estetiği olmak için uygun aday olup olmadığınıza karar vermek üzere hemen bizi arayabilir, randevu alabilirsiniz.

Soru sorun

*

Menu