Morluksuz Burun Estetiği ile Tanışmaya Hazır mısınız

By 1 Mart 2017Genel

Mini burun estetiği dendiğinde ilk olarak heyecanlandırması gereken konu şu olsa gerektir bize; burun şeklinizi kalıcı bir biçimde değiştirilebilmesi, morluk, tampon ya da şişlik problemlerinin olmaması. “Ooo, tamam tamam bunlar yetti bile!” dediğinizi duyar gibiyiz. (= O hâlde morluksuz burun estetiği hakkında daha geniş bir bilgi edinmeyi de istiyorsunuz demektir. Buyurun:

Nedir Bu Mini Burun Estetiği?

Önce ismiyle başlayalım efendim, mini burun estetiğinin bir diğer adı da mini rinoplasti dir. Mini burun estetiği, burun ucunun yukarı doğru kaldırılmasını hedefler. Küçük ve burun deliği içinden gerçekleştirilen bir kesi yardımı ile burun ucu kıkırdaklarına ulaşılması ve bunların yukarı doğru kaldırılması işlemlerini içinde barındıran bu işleme kapalı burun estetiği de diyebiliriz, yukarıda da bahsettiğimiz gibi işlem konusundaki en büyük alkışını bu derece başarılı bir sonuca 1-1,5 saatlik bir süre içerisinde ulaşabilmesi ile hak ediyor.

Morluksuz Burun Estetiği İhtiyacınız Olup Olmadığına Nasıl Karar Vereceksiniz?

Öncelikle bu konuda sizin kararınızdan daha önemli olanın bir uzman görüşü almak olduğunu unutmamalı ve bu konuda çekinceleriniz varsa uzman bir estetik cerrah ile durumu ayrıntılı olarak tartışmanızı öneriyoruz; ancak iş bu aşamaya gelmeden önce burnunuzun ucunu yukarı doğru tuttuğunuzda kendinizi daha güzel buluyorsanız, aynadaki aksinizden daha memnun kaldıysanız da mini burun estetiğini denemek istiyor olabilirsiniz. Tabii ki eğer burnunuzla ilgili burada bahsetmiş olduğumuz burun ucu kaldırma işleminden daha büyük problemler olduğuna inanıyorsanız yine alanında uzman doktorumuzla görüşerek size en uygun operasyon konusunda fikir birliğine varmanız daha sağlıklı olacaktır.

Mini Burun Estetiği: Avantajları ve Dezavantajları

Buraya kadar okumuş olduklarınızdan da çıkarım yapabileceğiniz gibi; morluksuz burun estetiği en önemli avantaj, probleminizi çok kısa sürede çözüyor oluşu ve bunu yaparken de sizi standart cerrahi operasyonlarda yaşanan şişlik, morluk, tampon gibi birtakım olumsuzluklardan uzak tutuyor oluşudur. Düşünün bir kere, hem istediğiniz gibi bir burun ucuna kavuşuyorsunuz hem de hop diye normal yaşamınıza devam edebiliyorsunuz. İnsanların sizdeki değişikliğin sebebini anlayabilecekleri kadar zamanları bile olmayacaktır.

Burun ucu estetiği herhangi bir dezavantajı barındırmamakla birlikte tek handikabı, burnunuzla ilgili daha büyük değişiklikler tercih ediyorsanız bu noktada tam bir burun estetiği ameliyatı na ihtiyaç duyacağınızdır.

Soru sorun

*

Menu