Permalip Sayesinde Kalıcı ve Dolgun Dudaklar

By 15 Eylül 2015Genel

İfademizin ve nasıl göründüğümüzün büyük bir kısmını dudaklarımıza borçluyuz. Kim istemez ki harika dudaklara sahip olmayı? Kadınların büyük bir kısmı; dolgun, belirgin, gösterişli, pürüzsüz ve dolayısıyla çekici dudaklara sahip olmanın hayalini kursa da maalesef her kadın doğuştan dilediği gibi estetik dudaklara sahip olamayabiliyor.

Böylesi dolgun dudaklar sayesinde çekiciliğini arttırmak isteyen kadınlar için en güvenilir ve maliyeti düşük yol ise; Permalip uygulamasından geçiyor. Permalip yöntemi kalıcı dudak dolgunlaştırmayı bizlere sunuyor.

Permalip geri dönüşü olmayan bir uygulama da değildir ve geçici dudak dolgusu gibi 8-12 aylık periyodik sürelerle tekrarlanmasına gerek yoktur. Siz istediğiniz sürece kalıcılığını kaybetmeyen Permalip, istediğiniz an kolaylıkla çıkartılabilir ve dudaklarınızda herhangi bir deformasyona yol açmaz.

Permalip dudak silikonu; yumuşak, dudak ile uyumlu, kalıcı, herhangi bir deformasyona mahal vermeyen, uzun yıllardır estetik cerrahide kullanılan, FDA tarafından onaylı bir dudak implamntıdır ve enjekte edilerek uygulanmaz. İşlemin, kalıcı dolgu olarak değil; kalıcı dudak dolgunlaştırma işlemi olarak tanımlanması daha doğru olacaktır.

Boyut ve dolgunluk açısından pek çok seçeneği olan dudak silikonu uygulamasında, istek ve beklentilerinizi doktorunuza ayrıntılı bir biçimde dile getirmeniz doğrultusunda, size uygun olan versiyonu doktorunuz tarafından seçilerek uygulanacaktır.

Permalip, içeriğinde bulunan maddelerin yapısı sebebiyle hiçbir şekilde doğal olmayan bir görünüm ortaya çıkartmaz ve size ait olan mimiklerinizin kaybolmasına izin vermez, dokunulduğunda yabancı bir doku hissi yaratmaz. Diğer dolgu maddelerinin tekrarlamalar sebebiyle yüksek maliyetlere ulaşmasının getirdiği dezavantajlar, Permalip uygulaması ile ortaya çıkan dolgun dudaklar için söz konusu değildir.

Uygulama oldukça pratik olup; dudaklarınızın lokal anestezi yoluyla uyuşturulması işleminden sonra seçmiş olduğunuz Permalip’in alt ve üst dudaklarınıza uygun pozisyonda yerleştirilmesi ile gerçekleştirilir. Yaklaşık 20 dakikanın sonunda dolgun dudaklara ve kalıcı olarak sahip olursunuz. İşlemden sonra günlük aktivitelerinizin neredeyse tamamına gönül rahatlığı ile devam edebilirsiniz. Permalip uygulamasından sonra kısa bir süreliğine doktorunuzun önerdiği antibiyotiği kullanmanız gerekecektir; ancak beklenmeyen bir durumla karşılaşmadığınız takdirde enfeksiyon riskinin %1’den de düşük olduğunu belirtmeliyiz.

Permalip işleminden sonra, dudaklarınızda hafif bir gerginlik, şişme görülür. Uygulama sonrasında ağrı şikayeti ise; oldukça nadirdir ve en geç bir hafta içinde dilediğiniz dudaklarla gülümsemenizin keyfini çıkartabilirsiniz.

Soru sorun

*

Menu