2009 yılında Doç. Dr. Serkan Yıldırım tarafından kurulan draesthetic Kliniği, estetik cerrahi ameliyatları, estetik uygulamaları alanında hizmet vermektedir. Marmara üniversitesinin Göztepe Kampüsü’nün hemen karşısında konumlanan draesthetic Kliniği’nde Doç. Dr. Serkan Yıldırım ve ekibi sağlıklı güzellik sunma ilkesiyle “bizimle hayata daha güzel bakın” mottosunu bire bir yaşatan bir anlayışla 5 yıldır hizmet veriyor.
Anadolu Yakası’nın en ulaşılabilir noktalarından birinde konumlanan draesthetic Kliniği’nde Estetik, rekonstrüktif ve plastik cerrahi uzmanı olan Doç. Dr. Serkan Yıldırım tarafından estetik uygulamalar gerçekleştiriliyor. Klinikte, cerrahi ameliyatlar öncesi ön muayene ve sonrası kontrol muayeneleri hizmeti sunulurken, Serkan Yıldırım, ameliyatlarını Acıbadem Ataşehir, Florance Nigthingale Kızıltoprak ve Özel Göztepe Hastanelerinde geçekleştiriyor.
Botoks, dolgu, lazerle yüz genleştirme, iple askılama, prp, mezolifting, gibi ofis şartlarında uygulanabilen estetik işlemler draesthetic Kliniği’nde yine Doç. Dr. Serkan Yıldırım tarafından yapılıyor. Tüm estetik uygulamalar için hastalar akıllarına takılan soruları, kaygılarını, ameliyat süreci ve sonucuna dair endişelerini yine klinikten randevu alarak Serkan Bey ile bir ön görüşme yaparak paylaşabiliyorlar. Ön görüşmelerde hastanın kaygılarının genellikle eksik veya yanlış bilgilerden kaynaklandığını belirten Yıldırım, yapılan ön muayene sırasında hastayı işlem hakkında bilgilendirmeyi önemsediğini sıklıkla ifade ediyor.
Doç. Dr. Serkan Yıldırım ve ekibinin hizmet verdiği draesthetic Kliniği bünyesinde planlanan ve uygulanan estetik, rekonstrüktif ve plastik cerrahi ameliyat ve uygulamaları şöyle sıralanabilir:
Burun estetiği, revizyon burun estetiği, ameliyatsız dolguyla burun estetiği, mini burun estetiği.
Meme estetiği kapsamında, meme büyütme, meme küçültme, meme dikleştirme, yağ enjeksiyonuyla meme büyütme, jinekomasti ameliyatları ve uygulamaları.
Vücut şekillendirme kapsamında, karın germe, tam karın germe, mini karın germe, lipoabdominoplasti işlemleri.
Yüz estetiği kapsamında, göz kapağı estetiği, kepçe kulak estetiği, yüze yağ enjeksiyonu, dudak estetiği, permalip dudak silikonu, çene estetiği, kaş kaldırma, iple yüz askılama, yüz germe estetiği, boyun- gıdı estetiği.

Vücut estetiği kapsamında, genital estetik, liposuction, protezsiz popo estetiği, protezli popo estetiği, bacak germe estetiği, kol germe estetiği.
Cilt estetiği kapsamında, ben tedavisi, lazerle yüz gençleştirme, lazerle damar tedavisi, lazer epilasyon, lazerle sivilce izi tedavisi, lazerle çatlak tedavisi.
Botoks kapsamında, botoksla migren tedavisi, botoksla terleme, botoksla yüz gençleştirme işlemleri.
Dolgu uygulamaları kapsamında, yüz dolgusu, dolguyla yüz şekillendirme, burun dolgusu, çene ucu dolgusu, dudak dolgusu, yanak dolgusu.
Diğer ameliyatsız Estetik uygulamaları kapsamında, PRP tedavisi, kimyasal peeling, mezolifting, leke tedavisi, bölgesel zayıflama ve selülit, cilt bakımı.
Plastik cerrahi uygulamaları kapsamında, kanser sonrası meme onarımı, el cerrahisi, çene cerrahisi, rekonstrüktif mikro cerrahi, cilt ve yumuşak doku tümörleri, baş- boyun tümörleri, ürogenital plastik cerrahi, doğumsal anomaliler, yanık ve yanık izi tedavisi, göz kapağı ve çevresi, doku eksiklikleri,
Saç ekimi, kaş ekimi, prp tedavisi, saç mezoterapisi başarıyla uygulanıyor.
“Bizimle hayata daha güzel bakın” motosuyla çalışan draesthetic kliniği ekibiyle yaşamınıza sağlıklı güzellik katmak için aşağıdaki iletişim kanallarından dilediğinizi tercih edebilirsiniz.