Doç. Dr. Serkan Yıldırım tarafından 2009 yılında kurulan ve sağlıkla güzelleştirme ilkesine bağlı kalan draesthetic Kliniği bugün İstanbul Anadolu Yakası’nda hizmet veriyor. Serkan Yıldırım’ın yıllar süren estetik bakış, tıp eğitimi ve hayat görüşünün işine yansıyan yönü olan estetik cerrahi felsefesinden aldığı feyzle ilerleyen ekibin üyeleri de sağlıkla güzelleşmek ve hayata güzel bakmak mottosunu bütünüyle benimsiyor.
Tıp fakültesinden mezun olduğu 1996 yılından beri insan yaşamına bir değer katmak ve kendi yaşamını başkalarının yaşamlarındaki etkisini görmek tutkusuyla işini yapan Doç. Dr. Serkan Yıldırım ve ekibi tüm estetik müdahalelerden önce hastaların net bir biçimde bilgilendirilmelerini çok önemsiyor. Hasta ya da danışanların akıllarında tek bir endişe kaynağı soru kalmadan, planlanan uygulama ya da operasyona başlanması gerektiğini düşünen ekip, bıkmadan, sıkılmadan keyifle tüm sorularınızı yanıtlamaya hazır.

Ekibin ilk üyesi elbette draesthetic Kliniğinin kurucusu olan ve ekibi bir araya getiren Doç. Dr. Serkan Yıldırım. 1973 yılında Ankara’da doğan Serkan yıldırım, 1990 yılında Adana Fen Lisesini, 1996 yılında da Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirmiş. 2001 yılında Plastik ve Rekonstüriktif Cerrahi Uzmanı olmuş, 2007’de Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında Üniversite Doçenti unvan ve yetkisi almış ve 2009 yılında da draesthetic Kliniği’ni kurmuş.

 


Draesthetic ekibinin en sıcak üyesi ise, sizi telefonda hoş sohbeti, klinikte adeta evinizde hissettiren konuk severliği ve bir Ege sevdalısı olmanın verdiği sempatisiyle karşılayan Ayşegül Birlikay. 10 yıldır, kliniğin çalışanı olan Ayşegül Hanım, keyifli sohbetine de yansıyan canlı, hareketli kişiliğiyle de doğa sporlarına, kitaplara ve müziğe ilgi duyuyor.

 

 

İşini severek yapan Draesthetic ekibinin bir diğer üyeleri ise Gülsüm Hanım ve Cansu Hanım…  Sizlere  sağlıklı güzellik fikrinden uzaklaşmadan hayata daha güzel bakmanız için yardımcı olacaklardır.

Tüm samimiyeti ve doğallıyla sizi karşılayan ve estetik duygusunu size oldukça naif bir biçimde hissettiren Draesthetic ekibi ile tanışarak yaşamınıza güzel bir sayfa açın…