Botoksla Yüz Estetiği Kırışıklıklarınızı Siliyor!

By 5 Şubat 2016Genel

Yüzünüzde sizi rahatsız eden kırışıklıklardan kurtulmak için botoks denemeye ne dersiniz?  Cilt bakımı için kullandığınız ürünlerden çok daha etkili olan botoks, yüzünüzde kırışıklık yaratan kasların gevşemesini sağlar ve bir süre boyunca cildinizde kırışıklık meydana gelmesine de engel olur. Üstelik botoksla yüz estetiği sayesinde ağrısız ve ameliyatsız bir biçimde yüzünüzde bulunan kırışıklıklardan kolayca kurtulmanız mümkün.

Botoksun etkisini gösterme biçimi, uygulama gerçekleştirilen bölgedeki sinir dokusundan çıkan ve kasın hareketine sebep olan sinyalleri yok etmesi ile ortaya çıkar. Bu da ilgili kas gurubuna bağlı mimik ve kırışıklıklar oluşmaması, oluşmuş olanların ise hafifleyerek kaybolması anlamına gelir.

Botoksla yüz gençleştirme işleminden; alın ve kaş arası bölgede bulunan çizgi ve kırışıklıkların giderilmesi, kaz ayakları tedavisi, dudak kırışıklıklarının giderilmesi, kaş kaldırılması, burun ucu kaldırılması, yüzde oluşan üzgün ifadenin giderilmesi, boyun bantları ve kırışıklıklarının giderilmesi, çene ucu bölgesindeki çukurlaşmaların giderilmesi, kısa dudak görünümünün düzeltilmesi, alt çene köşeleşmesinin hafifletilmesi gibi pek çok konuda yararlanılabilmektedir.

Botoksla yüz estetiği 2-3 günlük bir süre içerisinde etkisini göstermeye başlamaktadır; etkinin tam olarak kendini göstermesi ise 1 haftalık bir süreyi kapsamaktadır. Uygulama esnasında ağrı ya da acı hissedilmemesi için sinirlerin uyuşturulması, buz uygulaması ya da anestezik krem gibi gerekli önlemler alınmaktadır.

Kişiye ve uygulanan bölgeye göre değişim göstermekle birlikte botoksla yüz estetiği 4-6 ay içerisinde etkisini kaybetmekte ve uygulama alanında bulunan kaslar eski aktivitesine geri dönmektedir.

Genç görünmenin enerjisi yüzünüzden eksilmesin.(=

Soru sorun

*

Menu