Estetik Dudak Dolgusu Sadece 10 Dakika !

By 19 Kasım 2015Genel

10 Dakikada Dolgun Dudaklar

Dudak deyip geçmeyin, dolgun dudaklar tarihte her zaman hem kadınların hem de erkeklerin beğenisini toplamıştır. Düşünün, dudakları ortaya çıkartmak için ‘ruj’ diye bir şey keşfetmişiz. Peki dudak dolgusu ile üstelik 10 dakikada daha gösterişli ve canlı dudaklara sahip olmak varken neden bekleyelim ki?

Zararlı mıdır Bu Dudak Dolgusu Denen Şey?

Dudak dolgusu estetiği uygulamasında zarardan bahsedebilmek için; kullanılan dudak dolgusunun kalite ve güvenilirliğine odaklanmak gerekmektedir. Elbette her konuda olduğu gibi bu konuda da kalitesiz ürünler demek, olumsuz sonuçlar anlamına gelmektedir. Biz, kliniğimizde dudak dolgusu için Juvederm ve Teosyal markalı ürünleri tercih etmekteyiz. Bu iki estetik dolgu markası da dünyaca ünlü, en kaliteli ve güvenilirliği kanıtlanmış markalardır. Ürünlerin içeriğinde; Hyaluronik asit bulunmaktadır; bu da ilgili dolguların vücut ile son derece uyumlu, son derece nadir alerjik etkisi görülen-hatta neredeyse hiçbir ürün olduğu anlamına gelmektedir.

Gerçekten 10 Dakika mı Sürüyor, Peki Ağrı Sızı Var mı?

Evet hanımlar, geçici dudak dolgusu ile daha parlak, dolgun ve canlı dudaklara sahip olmanız için yalnızca 10 dakika yeterli. Eğer acı eşiğiniz oldukça hassas bir noktada ise; sinir uyuşturması yöntemi kullanıyoruz ve geçici dudak dolgusu işlemi esnasında hiç ağrı duymamanızı sağlıyoruz. Tabii bu yöntem tercih edilecekse bilmeniz gerekir ki; 2 saatlik bir süre boyunca dudaklarınızın uyuşuk kalmasına sebep olacaktır. Bu sebeple, genellikle ağrının hissedilmemesi için uyuşturucu kremler ve buz uygulamasını tercih etmekteyiz. Estetik dolgu içinde ayrıca anestezik madde bulunmaktadır ve bu da ağrı ya da acı hissetme riskinizi daha da düşük bir seviyeye çekmektedir

Estetik Dudak Dolgusu Ne Kadar Süre Kalıcılığa Sahip?

Dudak dolgusunun kalıcılığı, dolgu için kullanılan ürünün kalitesi ve uygulamayı gerçekleştiren hekimin uzmanlığı ile yakından ilgilidir. Bazı ürünler 6-10 ay arası kalıcılık gösterirken; bazı ürünlerde bu süre zarfı 12-14 aya kadar çıkabilmektedir. Dudak dolgusunun kalıcı olmaması size makul gelmeyebilir; ancak bu noktada işlemin 10 dakikada uygulanabilir olduğunu da unutmamanız gerekmektedir. Yani 10 dk da dudak estetiği yaptırıp hayata devam etmek son derece avantajlı olsa gerek 🙂 ne dersiniz ?

Diyelimki Dudak Dolgusunun Sonucunu Sevdiniz ve Kalıcı Olsun İstiyorsunuz !

İşte bu noktada Estetik Cerrahi Uzmanı doktorunuz yine imdada yetişiyor. Elimizde kalıcı estetik dudak dolgusu için birkaç yöntem mevcut; permalip, dudağa yağ enjeksiyonu, lipofilling, dudağa doku eklemesi gibi yöntemlerden sizin için uygun olanı seçerek kalıcı dudak dolgunlaştırması yapıyoruz ve ömür boyu muhteşem dudaklara sahip oluyorsunuz 🙂

Dudak Dolgusu Uygulamasını Gerçekleştiren Kişi Neden Bu Kadar Önemli?

Estetik dudak dolgusu uygulaması yapacak kişinin bir estetik plastik cerrah olması son derece önemlidir; çünkü estetik uygulamalar anatomi bilgisi doğrultusunda estetik bakış açısı ve isteklerin aynı potada eritilmesi sürecini içinde barındırır ve bu hassas süreç, uygulayıcının eğitimi, becerisi ve estetik görüsü doğrultusunda ideal sonuçlara ulaşır.

Soru sorun

*

Menu