Gözaltı Morluk Tedavisi : Gözaltı Işık Dolgusu

By 27 Nisan 2016Genel

Gözaltı Işık Dolgusu ya da Işık Dolgusu – 2 Nedir ?

Gözaltı ışık dolgusu, bir hyaluronik asit formu olan Redensity 2, yalnızca bu bölgeye özel şekilde yapılandırılmış bir formüle sahiptir. Gözaltı bölgesi için kullanılan dolguların bu bölgenin deri ve dokusunun özel karakterinden dolayı oldukça yumuşak ve akışkan bir yapıda olması gerekir. Bu akışkanlığı sağlarken dolgunun kalıcılığının 18 ay ve üzerinde sağlanması özel formülü sayesinde mümkündür. Bu özel yapının yanısıra içerdiği antioksidanlar, mineraller ve vitaminler göz çevresi dokunun canlılığını sağlar.

Gözaltı Işık Dolgusu Uygulaması Hangi Sorunlar için Etkilidir?

Gözaltı ışık dolgusu ile yorgun ve yaşlı görünüme sebep olan gözaltı çukurluklarının görüntüsü giderilebilir, gözaltı torbalarının görüntüsü kamufle edilebilir ve gözaltı morlukları hafifletilebilir. Bunun yanısıra göz çevresindeki çok ince kırışıklıklarda bu dolguyla açılır.

Gözaltı Işık Dolgusu İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir?

Gözaltı bölgesinin oldukça hassas olması nedeniyle, gözaltı ışık dolgusu mutlaka bir estetik cerrahi uzmanı tarafından uygulanmalıdır. Dolgu ufak miktarlarda ve özel bir kanül yardımıyla göz çevresi kası altına enjekte edilir ve hafif bir masaj uygulanır. İşlem genellikle 10 dk. sürer ve işlem sonrası hemen günlük hayata devam edilebilir.

Gözaltı Işık Dolgusu Ne Kadar Süreyle Etkilidir?

Gözaltı ışık dolgusunun kalıcılığı yaklaşık 18 ay sürer fakat etkisini yitirdiğinde uygulama yinelenebilir.

Gözaltı Işık Dolgusu Hangi İşlemlerle Birlikte Uygulanabilir?

İhtiyaç duyulan kimselerde gözaltı ışık dolgusu, fraksiyonel lazerle cilt gençleştirme işlemi, diğer estetik dolgular ve kaz ayakları için botoks uygulamalarıyla birlikte kullanıldığında daha etkili sonuçlar alınabilir.

Soru sorun

*

Menu