Karın Germe Ameliyatı Sizi Fit Hissettirecek

By 13 Ekim 2014Genel

Karın bölgesi erkek ya da kadınlarda vücudun estetik görünümünü etkileyen en önemli bölgelerden biri. Özellikle yaşla birlikte metabolizmanın yavaşlaması sonucu göbek bölgesinde oluşan yağlanma vücut proporsiyonunun büyük ölçüde etkiler. Yapılan yoğun diyet ve egzersizler 40 yaş sonrasında kişilerin etkili sonuçlar elde etmesine yardımcı olmakta yetersiz kalabiliyor. Ancak karın germe estetik ameliyatı ile söz konusu bölgedeki yağlı, hımbıl görüntüden birkaç saatte kurtulmak mümkün.

Karın Germe Estetik Ameliyatı Zayıflama Yöntemi Değildir

Karın germe ameliyatı için karar verirken bu uygulamaların kişileri zayıflatma amacının olmadığını ve daha çok vücudun genel konturunu düzeltmeyi amaçladığını bilmek gerekir. Kalça, bel, bacak gibi bölgelere oranla diyete ve spora daha geç cevap veren karın yağları karın estetiği ile çözüme ulaşabilir.

Karın Germe Ameliyatı Kaç Saat Sürer

Genel anestezi altında yapılan karın germe ameliyatı 1,5 ile 2,5 saat arasında tamamlanabilir. Kişinin durumu estetik cerrah tarafından değerlendirildikten sonra mini karın germe denilen daha küçük bir kesinin söz konusu olduğu işlem de uygulanabilir.

Abdominoplasti yani karın germe estetiği, hastanın karın bölgesindeki yağların alınması, vücut kontürünün düzgünleştirilmesi ve sarkmaların giderilmesi amacını taşır. Genel anestezi altında yapılan işlemden sonra kısa bir süre hekim gözetiminde kalmak gerekir. Ardından ilk birkaç hafta ağır sporlar ve vücudu zorlayacak hareketlerden kaçınmak önemlidir.

Karnınızda, göbek bölgenizdeki yağlı, sarkık görünümden kurtulmak için bizi arayıp randevu alabilir, karın germe ameliyatıyla hayata daha güzel bakmanın keyfini sürebilirsiniz. Lipoabdominoplastinin size sunacağı hafifliği hissetmek için geç kalmayın.

Soru sorun

*

Menu