Lipoabdominoplasti : Karın Estetiğinde Mükemmellik

By 11 Nisan 2016Genel

Lipoabdominoplasti Size Mükemmel Bir Karın Görünüm Sunar

Yaz geliyor, kış mevsimini kat kat ve bol kıyafetler giyerek bir şekilde atlattık; ama yaz öyle değil işte… Hatta hazırlanmak için çoğumuz diyetlere, spor aktivitelerine başlamış olmalıyız bile(= Yine de bazen öyle oluyor ki ne yaparsak yapalım karın bölgemizdeki yağlı, sarkık görüntüden kurtulmamız mümkün olamayabiliyor. Bu konuda uğraşıp, verim alamayıp hayal kırıklığına uğrayanlardansanız size mükemmel bir çözüm sunuyoruz; lipoabdominoplasti!

Son yılların en çok tercih edilen yöntemlerinden biri olan lipoabdominoplasti, bel ve göbek bölgesinde bulunan tüm problemlerin çözümünde rahatlıkla kullanılmaktadır ve bu yöntem sayesinde klasik karın germe estetik ameliyatlarına çoğu zaman ihtiyaç bile kalmamaktadır.

Lipoabdominoplasti, karın germe ve liposakşın yöntemlerinin bir arada kullanımını komplike bir biçimde gerçekleştirmektedir ve bu esnada doku zedelenmemekte, doku kanlanması gibi problemler ortaya çıkmamaktadır. Bu ise; daha hızlı bir iyileşme süreci ve daha az olumsuzluk anlamına gelmektedir.

Lipoabdominoplastinin Sağladığı Avantajlar

Lipoabdominoplasti sayesinde, karın bölgenizde klasik karın germe estetiği yöntemlerinde ortaya çıkan izler %40 oranında azalma göstermektedir. Bu da demek oluyor ki ortaya çıkan izler neredeyse görülmeyecek bir seviye taşımaktadır.

Lipoabdominoplastinin hastalara sağlamış olduğu bir diğer avantaj ise; iyileşme sürecinin yine klasik karın germe ameliyatlarına nazaran çok hızlı bir biçimde gerçekleşmesi ve uygulamadan sonra hastaların genellikle 2-3 günlük bir süre zarfı sonunda sosyal yaşamlarına geri dönebilmeleri durumudur.

Lipoabdominoplastide İyileşme Süreci ve İz

Yukarıda da bahsetmiş olduğumuz üzere; lipoabdominoplastide var olan iz yalnızca genital bölge içerisinde bulunmaktadır ve farkedilmesi çok zordur. İyileşme sürecinde ise; kullanmakta olduğumuz birtakım özel malzemeler sayesinde hasta karın estetiği işleminden bir gün sonra bile kolaylıkla banyo yapabilmektedir.

Lipoabdominoplasti ve Diğer Estetik İşlemler

Lipoabdominoplasti ile birlikte diğer estetik işlemler kolaylıkla uygulanabilmektedir; çünkü lipoabdominoplasti yöntemi hem kısa süreli bir işlemdir hem de hasta uygulama sonrasında kolaylıkla kendini toparlayabilmektedir. Bu işlemlerin bir arada yapılmasının sağlayacağı en büyük avantaj ise; lipoabdominoplasti esnasında karın bölgesinden alınan yağ dokularıyla yüz estetiği, meme estetiği ya da popo estetiği yapılarak bütüncül bir estetik görünüm sağlanmasıdır.

Soru sorun

*

Menu