Nasıl Bir Popo Estetiği İstersiniz ?

By 3 Ağustos 2015Genel

İdeal Bir Popo, Hayal Değil…

Kim ideal bir popo ölçüsüne sahip olmak istemez ki? Çoğu kadın istediği gibi estetik popo görünümüne sahip olabilmek adına birbirinden farklı ve yorucu yönteme başvuruyor; mesela son zamanlarda bir squat çılgınlığı baş göstermiş durumda ki sormayın gitsin! Hem yanlış yöntemler yanlış sonuçlar ortaya çıkartıyor hem de bilinçsizce başvurulan bu yöntemler doğrultusunda bel ve çevresinde meydana gelebilecek rahatsızlıklara davetiye çıkartılıyor. Evde uygun bir popo görünümü elde etmek için oradan oraya kendini savuran kadınlar, ertesi gün; “Şuradan şuraya yüreyecek hâlim yok.” diye kendini en yakın kanepeye atıveriyor. Doğru ve sağlıklı bir biçimde uygulandığında elbette bu tip yöntemler ameliyattan daha sağlıklı sonuçlar verebilmektedir ama her yöntemin ciddi bir bilinç gerektirdiği unutulmamalıdır.

Tüm o güzel popolar, güzelliklerini kalça kasına borçlu. Yine de ameliyata başvurmadan daha kolay ve risksiz çözümler denemekten yanaysanız; kalça kasınızı harekete geçirmenize yarayan iyi bir yöntem önerebiliriz, asansörü bırakın ve merdivenleri kendi gücünüzle tırmanın :).

Yine de her şeye rağmen istediğiniz sonucu elde edemediyseniz; ideal popo görünümüne ulaşmak için profesyonel bir yardım almaya ne dersiniz? Popo estetiği ile tanışın hanımlar.

Popo estetiğinde popo büyütme, yağ hücrelerinizin başka bir bölgeden popo dokunuza transferi ile ya da yağ ve kök hücre karışımı ve silikonlar yardımı ile gerçekleştirilir. Kalçalarınız uzunsa oval silikonlara başvurulacaktır; ama bu tip seçimlere popo ve kalça yapınızın uygunluğu oranında karar verme işinin estetik cerrahınızın profesyonel seçimine ait olduğunu aklınızdan çıkartmayın.

Popo estetiği her zaman büyütme işlemlerinde uygulanmak zorunda değildir. Bazen de popo, kalça küçültülür, şekillendirilir. Bu işlem esnasında ise; genellikle liposuction’a başvurulmaktadır.

Bazen de aşırı kilo alıp vermeler ve doğum gibi doğal sebepler doğrultusunda güzel bir poponun ihtiyaç duyduğu tek şey; popo kaldırma işlemi olabilir. Popo dikleştirme estetiği ile uygulanmakta olan kaldırma işlemi için ise; popo ve bel hizasında bulunan kısımdan fazla doku çıkartılarak dokunun transferi sağlanır ve bazı durumlarda da üst kısmın yanı sıra; popo altı kıvrımında da yağ enjeksiyonu eklenerek operasyon gerçekleştirilir.

Popo estetiği operasyonu sonrasında ortaya çıkan kavisli ve çekici yeni popo görünümü ise; elbette estetik cerrahınızın profesyonelliği doğrultusunda, ilham kaynağı olabilecek ölçüde kusursuzluk taşıyacaktır.

#popoestetiği #popodikleştirme #liposuction #lipofilling #silikonprotezuygulamaları
#popogerme #poposarkması #popobüyütme #poposilikonu

Soru sorun

*

Menu