Somon DNA ile Yıllara Meydan Okuyalım!

By 20 Aralık 2016Genel

“Sevgili yaşlılık, artık senden korkmuyoruz!” demek için bir sebebimiz daha oldu. Onca yılın birikimini yüzümüzde taşımak zorunda değiliz. Nasıl mı? Bunun için, hem estetik cerrahi alanında yaşanan gelişmelere hem de somon balığına büyük bir teşekkür borçluyuz. Somon balığı sütünden elde edilen Somon DNA’sı yardımı ile cildimiz kendini yeniliyor ve gençleşiyor; çünkü Somon DNA mezoterapisi kendi hacminin on bin katı suyu tutabiliyor ve bu sayede derinin nem dengesi düzenleyebiliyor. Peki, bu ne demek? Bu, yıpranan ve kuruyan ciltlerin, sarkmaya evrilmek üzere olan kırışıklıkların, kazayağı çilesinin, “Yorgunuum!” diye bağıran gözaltı torbalarının, alın ve dudak kenarı çevresinde meydana gelen çizgilerin tedavisi demek.

Güneş ya da sigara veya yalnızca yaşlılığın getirdiği tüm o kırışıklıklardan kurtulup; nemli, canlı, dinç bir yüz ile hayata devam edebilmenize yardımcı olan Somon DNA mezoterapisi tüm çizgi ve kırışıklıklara bir çizgi çekmenize imkân tanıyor.

Somon DNA Mezoterapisi ile Yüz Gençleştirme Yöntemlerine Daha Yakından Bakalım

Yukarıda da bahsettiğimiz üzere Somon DNA mezoterapisi yaşlılık karşıtı, neredeyse mucizevi bir madde ve bu madde ile estetik yöntemlerden biri olan mezolifting bir araya geldiğinde kırışıklıklardan kurtulmak oldukça kolay. Yöntem, somon sütünden elde edilen ve insan DNA’sı ile aynı kimyasal yapıyı taşıyan Somon DNA’sının mezolifting ile deri içine verilmesi ve cildin kendini yenileyerek gençleşmesine dayanmaktadır.

İnce ve çok küçük kanüller yardımıyla ve sürece olumlu etkisi olacak bir takım mineral ve vitaminlerle birlikte Somon DNA’sının deri altına enjekte edilmesi esasına dayanan yöntem, hem ağrısızdır ve anestezi gerektirmez hem de en fazla 15-20 dakika süren bu işlemden sonra rahatlıkla sosyal yaşamınıza devam etmeniz mümkündür.

Cilt tipiniz ve yaşınıza göre değişim göstermekle birlikte seanslar genel olarak ayda bir ya da iki kere uygulanmaktadır. Sonraki süreçte ise; seans aralığı üç ayda bir uygulamaya dönüşür.

Somon DNA mezoterapisi ile yüz gençleştirmenin en güzel yanı ise; ilk seansta bile canlı ve parlak bir cilt görüntüsüne kavuşabilmeniz, değişimi fark edebilmenizdir. Sonraki seanslar ise kalıcı değişimi tetikleyecektir.

Somon DNA sı uygulamasının en önemli özelliklerinden bir diğeri ise botoks, dolgu, iple askı, lazer, kimyasal peeling gibi diğer yüz gençleştirici yöntemlerle birlikte uygulanabilir olmasıdır.

O hâlde, “Elveda Yaşlanma!”

Soru sorun

*

Menu