Yanak Yağı Aldırma

By 27 Nisan 2017Genel

Yanak Yağı Aldırma

Yanak yağı aldırma hakkında çoğu zaman pek bilgi sahibi olunmaz. Bu yüzden, ustalıkla ortaya konduğunda yanak yağı aldırmanın ne kadar etkileyici sonuçlara ortaya çıkardığını bilmeyiz.

Nedir Yanak Yağı Aldırma?

Aslında, yanak yağı aldırma derken kast edilen; yanak bölgesinde bulunan yağ dokusunun alınması ve dolayısıyla yuvarlak değil oval bir yüz görünümü elde etmektir. Yanak bölgesini küçültmek için iki uygulama bulunmaktadır. Bunlardan biri, liposakşın; diğeri ise yanak yağı aldırmadır. Gereğinden fazla dolgun yanaklara sahipseniz ve bu durumdan rahatsızsanız; bu iki uygulamadan biri probleminize çözüm olma potansiyeline sahiptir.

Yanak yağı aldırmada, alınan kısım Bichat yağ yastıkçığı olarak adlandırılmaktadır ve çevresinde bulunan doku ile bu kısmın kurduğu hiçbir bağ söz konusu değildir. Bu kısma ulaşmak için kullanılabilecek en ideal bölge ise; yanağın iç kısmıdır.

Yanağın iç kısmına yapılan 1-2 santimlik bir kesi ile hiçbir dokuya zarar vermeden Bichat yağ dokusu alınabilmektedir. Yağ dokusu alındıktan sonra, açılmış olan kesiler ise eriyen iplikler yardımı ile dikilir. Böylelikle herhangi bir iz kalma durumu ve dikiş aldırmakla uğraşma süreci tamamen ortadan kaldırılmış olur.

Yanak yağı aldırma işleminin tam olarak etkisini gösterme süresi, üç aylık bir zaman dilimini bulabilmektedir. Yani ameliyat biter bitmez etkisini kısmen görürsünüz ancak sabır gösterirseniz süreç tamamlandığında istediğiniz güzelliğe kavuşursunuz.

Yanak yağı aldırma işleminin en önemli avantajı ise yüz ovalliği yanısıra, elmacık bölgesinin belirgenleşmesini sağlamasıdır. Yüzünüzde bulunan ifadenin oturması da sizi hoşunuza gidecek sonuca götüren bir diğer avantaj olarak değerlendirilebilir.

Daha belirgin elmacık kemikleri ve gergin bir yüz görünümü için bir saatinizi ve üç aylık sabrınızı ayırmaz mıydınız? Seçim sizin…

Soru sorun

*

Menu