Yaşımız Yüzümüzden Okunuyor Ama Çözümü Var…Yüz Gençleştirme

By 27 Ağustos 2016Genel

Evet, maalesef yaşlılık emarelerinin vücudumuzda en çok okunabildiği yerlerden biri olan bölge yüzümüz.  İlerleyen yıllar sonucunda en çok da otuz yaş ve üzeri kişilerde dudak ve göz çevresinde artan kırışıklıklar ve cildin gevşemesi, parlaklığını yitirmesi gibi problemler baş gösteriyor. Ayrıca sanılmasın ki bu problemler yalnızca kadınlara ait. Aynı sorunlar, erkekler için de geçerli. Günümüzde pek çok erkek, kırışıklık ve yüz gençleştirme tedavisi için estetik çözümlerden faydalanabiliyor.

Elbette, yaşlara göre sorunun kaynağı ve dolayısıyla yüz gençleştirme tedavi biçimleri de değişim gösteriyor. 30 yaş üzeri taleplerin en yoğun olduğu bölge az evvel de bahsettiğimiz gibi; göz ve dudak çevresi kırışıklıkları. 40 yaş üzerinde; bu problemlerin yanı sıra kaşlarda meydana gelen düşme, yüz volümü değişimi gibi problemler de listeye eklenebiliyor. 50’lili yaşlardan sonra ise; temel olarak boyun ve yüz sarkmaları şeklinde yaşlanma belirtileri öne çıkıyor. Tabii bunun yanı sıra estetik çözümler, her yaştan ortaya çıkmış olan problemlerin çözümünde de yer alıyor. Örneğin; leke tedavisi bunların başında yerini almaktadır.

Peki, Neler Yapılabilir?

Örneğin; yüzde meydana gelmiş olan doku boşluğunun doldurulması ve kırışıklık tedavisi için dolgu ile yüz estetiği işleminden faydalanılabilir. Kısaca dolgu ile yüz estetiğinden bahsetmemiz gerekirse; vücuda uyumlu olan bir maddenin dokuya verilmesi yoluyla dokunun hacimli hale getirilmesi ve kırışıklıkların ortadan kaldırılması işlemi olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca elmacık kemikleri ve yanak çukurlarının daha dolgun hâle getirilmesi için de elmacık dolgusu, yanak dolgusu, dudak dolgusu işlemlerinden yararlanılabilir. Hatta gerekli durumlarda dolgu ve leke tedavileri de aynı anda uygulanabilir.

Yüz kırışıklıkları için başvurabileceğiniz bir diğer uygulama ise; botoks. Kaz ayaklarından kurtulmak isteyen, kaş ve göz çevresindeki kırışıklıkların azaltılmasına ihtiyaç duyan herkesin faydalanabileceği bir yöntem botoks. Hatta botox, migren konusunda bile hastalara çözüm sağlayabiliyor. Düşünsenize; botoks ile migren tedavisi sayesinde hem gençleşiyorsunuz hem de migren ağrılarınızdan kurtuluyorsunuz…

İple yüz germe sayesinde ise; yüz bölgesinde meydana gelmiş olan hafif sarkmaların tedavisi gerçekleştirilebiliyor.

İlerleyen yaşla birlikte ortaya çıkan sıkıntılardan biri de cilt renginin değişmesi ve yukarıda da bahsettiğimiz gibi parlaklığın azalması, bu durumun çözümü için de yüz mezoterapisinden faydalanabilirsiniz. Yüz mezoterapisi, cildinizin ihtiyaç duyduğu takviyelerin gereken bölgeye doğrudan ve istenilen derinlikte uygulanması yolu ile gerçekleştirilir ve ciltte yenilenme etkisi yaratır.

Tüm bu yöntemlerin yanı sıra; sitemizi inceleyebilir yüz gençleştirme için daha detaylı açıklamalar ve çözüm önerileri bulabilirsiniz.

Yüzünüzden yaşınız değil, tebessümünüz okunsun(=

Soru sorun

*

Menu