Tek İhtiyacınız Karın Estetiği mi?

By 12 Mayıs 2017Genel

Bir diğer adıyla abdominoplasti olan karın estetiği, daha düzgün bir karın bölgesi isteyen herkes için biçilmiş kaftan. Bazen egzersiz ya da diyet yapmamıza rağmen karın bölgesinde kurtulamadığımız ve hoşumuza gitmeyen görüntüler, sarkmalar olabilir. İşte böyle can sıkıcı durumlarda karın germe estetiği imdadınıza koşuyor ve sizi mükemmel bir vücuda kavuşturuyor.

Karın bölgesindeki sarkma ve yağlanma, bunun kıyafet seçimine yansıması gibi durumların yaşamınızı zorlaştırmasına ve sizi üzmesine izin vermek yerine karın estetiği ile tüm bu kâbusa bir son verebilirsiniz. Üstelik kısa sürede maksimum performansla!

Öncellikle şunu hatırlatalım: Karın germe ameliyatı sizi zayıflatabilir ancak asıl amacı vücudunuzun görüntüsünü düzeltmektir. Yani bu durumda, siz spor ya da diyet yardımıyla istediğiniz kiloya ulaşsanız bile dirençli olan karın bölgesini eritmekte bir fayda sağlayamıyorsanız biz karın estetiği ile sizin için bu bölgedeki sarkma ve kötü durumdan sizi kurtaracağız. Gebelik sonrası kilo alıp vermeler, yaş gibi etkenler sebebiyle karın yağları, deri fazlalığı, karın sarkmaları, karın çatlakları gibi çeşitli deformasyonlara sahip olan herkes gönül rahatlığı ile karın germe estetiğinden faydalanabilir.

Karın germe işlemi genel anestezi altında, ağrı ya da acı hissetmeyeceğiniz biçimde gerçekleştirilen bir ameliyattır. Ameliyat süresi genellikle 1,5-2,5 saatlik süreler arasında değişim gösterebilmektedir. Sahip olduğunuz karın bölgesi deformasyonu neticesinde tam abdominoplasti ya da mini abdominoplasti yada lipoabdominoplasti işlemlerinden hangisinin size uygulanması gerektiğine doktorunuzun uzman görüşü doğrultusunda karar verilmesi gerekmektedir.

Karın estetiği sonrasında bikini bölgesinde kalacak ve dışarıdan görünmesinin neredeyse imkânsız olan kısa ve incecik bir çizgi kalacaktır, ancak bahsettiğimiz gibi bu iz oldukça incedir ve vücudunuzun görülmesi mümkün olmayan bir alanında bulunacaktır.

Karın germe operasyonu sonrası ilk gece hastanede sizi misafir ediyoruz. Ertesi gün, kullandığımız lipoabdominoplasti yönteminin bize sağladığı avantaj sayesinde drenleri çıkartıyor ve evinize gönderiyoruz. Daha sonra iç dikişlerinizin de sağlam kalmasına yarayacak elastik bir korse kullanmanız gerekiyor. Bu süre dört haftaya kadar çıkabilmektedir. Ancak uzun süreli bir istirahata ihtiyacınız olmayacaktır. Kendinizi fiziksel aktiviteler anlamında çok zorlamadığınız müddetçe sosyal yaşamınıza devam edebilirsiniz. Ayrıca ameliyat esnasında eriyen dikişler kullanmayı tercih ettiğimizden herhangi bir şekilde dikiş alınma süreci de yaşamayacaksınız. Tam olarak toparlanmanız bir haftalık bir süreyi bulabileceğinden bu bir haftalık sürenin sonunda yeni vücudunuzla işinize de dönebilirsiniz.

Soru sorun

*

Menu