Gençleşmek İçin İple Yüz Askılama !

By 29 Mayıs 2017Genel

Daha genç görünmek isteyen herkes için mükemmel bir yöntem olan iple yüz askılama, sizi değiştirmez. Gençleşerek zamanda yolculuk yapmanıza yardımcı olur.

Sarkma, kırışıklık, yüz bölgesindeki elastik dokunun kaybolması gibi tüm rahatsızlık verici durumlardan iple yüz estetiği yöntemi ile kurtulabilirsiniz.

İple Yüz Askılama Nasıl Yapılır?

Tarafımızdan muayeneniz gerçekleştirildikten ve iple yüz askılama estetiği işleminden faydalanabileceğinize karar verildikten sonra yukarıda bahsetmiş olduğumuz rahatsızlık verici durumların tedavisine geçilir.

Uygulama esnasında ilgili bölge lokal anestezi yardımı ile uyuşturulur. Böylece herhangi bir ağrı ya da acı hissetmenizin önü de alınır. Germeye yardımcı olacak özellikteki ipler, uzman doktorumuz tarafından kanüller vasıtasıyla ilgili bölgelere yerleştirilir. Bu noktada bütün iplerin gerekli noktalara yerleştirilmesinin önemini vurgularken ve bunun ise yalnızca alanında uzman ve estetik görü sahibi bir cerrah tarafından uygulandığında olumlu sonuçlar vereceğini unutmamanızı da hatırlatmak isteriz. İplerin yerleşimi tamamlandıktan sonra cildi yatıştıracak birtakım kremler kullanılır ve iple yüz askılama tedavisi gerçekleştirilmiş olur.

Tedavinin etkisini hemen görebilirsiniz; ancak çok hafif kızarıklık ve şişlik gibi etkiler 2-3 gün içerisinde ortadan kalktığında çok mutlu olacağınızdan eminiz.

İple yüz estetiği neyi sağlar ?

İple yüz estetiği işleminde kullanılan ipler sayesinde sarkmış olan yüz dokusu gerdirilirken, iplerin oluşturduğu doku reaksiyonu sayesinde kollajen oluşumu sağlanır ve yüz gençleşmesi uyarılır. Bununla birlikte ihtiyaç olan kişilerde estetik dolgu uygulamaları, botoks işlemleri ve mezolifting, prp uygulaması gibi diğer ameliyatsız estetik işlemler ile çok daha iyi bir yüz gençleşmesi sağlanması mümkündür.

İple Yüz Asmadan Sonra 

İşlemden sonra nelere dikkat etmeniz gerektiği size ayrıca doktorunuz tarafından etraflıca bildirilecektir; fakat biz yine de iple yüz germe estetiği sonrasında güneşten mutlaka korunmanız gerektiğini de hatırlatalım. Yani yaz gelmeden gençleşmenin şimdilerde tam zamanı! Ne dersiniz?

İple Yüz Askılama Tedavisi Kalıcı mıdır?

İple yüz askılama tedavisi kalıcı bir işlem değildir. Uygulama esnasında kullanılan kılçıklı ipler, belli bir süre içerisinde deri alt hücreleri tarafından emilerek yok edilmektedir ve kalıcılık süresi kişiden kişiye farklılık gösterebilmekle birlikte 18-24 ay arasında değişmektedir. Bunun sebebi, yaş, hormonal durum, derinin yapısı gibi kriterlerin tüm hastalarımızda değişim gösterebilmesidir.

Ayrıca iple yüz askılama tedavisinden herhangi bir sebeple memnun kalmadığınız ya da işlemi geri almak istediğiniz takdirde yerleştirilmiş olan ipler, deri altından yeni bir operasyonla da çıkartılabilmektedir; ama bizimle ulaşacağınız sonuçlarda böyle bir şeye ihtiyacınızın kalmayacağını da rahatlıkla söyleyebiliriz.

Tabiki kalıcı bir sonuç istiyorsanız plastik cerrahi uzmanınız yüz germe ameliyatı ile yada yağ enjeksiyonuyla yüz gençleştirme ile size bunu sağlamak için hazır 🙂

Soru sorun

*

Menu