Şekillendirin Vücudunuzu: Liposakşın

By 23 Mayıs 2017Genel

Vücudunuzda biriken ve şekil bozukluğuna yol açan, yani sizi çileden çıkartan yağ birikintilerinden kurtulmaya hazır mısınız? Liposakşın, sizi bu yağ birikimlerinden hiçbir dokunuza zarar vermeden kurtarır ve “Ta ta ta taam!” artık vücudunuzla barışabilirsiniz. “Off!” diye beğenmeyip vücudunuzdan ötürü dolabın derinliklerine itelediğiniz kıyafetlerinizi de sahneye çıkartıp gönül rahatlığıyla giyebilirsiniz. Üstelik ilerlemiş olan teknikler sayesinde liposakşın yönteminde sizi hayal kırıklığına uğratacak hiçbir şey bulunmaz.

Liposakşın, yalnızca birikmiş yağın vücuttan atılması olarak görülmemesi gereken bir yöntem olup vücudun baştan şekillendirildiği bir işlem olarak da değerlendirilmelidir. Bu durum ise işlemin neredeyse büyük bir kısmını uygulamayı gerçekleştirecek olan cerrahın sanatsal bakış açısı ve deneyimi açısından önemli kılmaktadır. Bir cerrah, liposakşın yöntemini uygularken adeta bir heykeltraşdır, dolayısıyla liposakşın yalnızca bir yağ çekme işlemi olmaktan çıkmaktadır.

Liposakşın Uygulanabilir Bölgeler

Vücudun hemen hemen her bölgesine uygulanabilen liposakşın; karın germe, meme küçültme, boyun ve yüz germe gibi diğer estetik yöntemlerde de bir yardımcı olarak kullanılabilmektedir.

Liposakşınla ilgili en avantajlı durum, vücudunuzdan alınan yağların yine göğüslerinize  ya da popoya veya yüzünüzde gerekli olduğunu düşündüğünüz bölgelere enjekte edilmesiyle diğer ihtiyaçlarınıza da cevap verebilmesidir.

Bu Nasıl Gerçekleşiyor?

Liposakşın için alınan yağlar saflaştırıldıktan sonra vücudun birtakım kısımlarını doldurmak ya da şeklini düzeltmek, hacimlendirmek gibi işlemler için kullanılabilmektedir. Meme büyütme, sınır düzensizliklerini toparlama gibi işlemler ya da elmacık kemiklerini belirginleştirme, gözaltı çukuru, dudakların büyütülmesi gibi pek çok konuda başarı ile kullanılan bu yağlardan hem kurtulabilir hem de diğer ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Liposakşından Sonra

Liposakşından sonra ilgili bölgede fark edilmesi neredeyse imkânsız olan 1-2mm. ölçüsünde izler kalmaktadır. Bu derece gözükmeyen bir iz ise liposakşının bizlere sağladığı avantajın yanında çok minik ve zararsız bir detay olarak kalmaktadır.

Liposakşından sonra evinize dönebilirsiniz. Yaklaşık 4 hafta boyunca doktorunuzun size vermiş olduğu korseyi kullanmanız gerekir. Bunun dışında, ilk iki haftadan sonra kliniğimizde masaj ve Venüs Freeze MP2 tedavileri uygulanmaktadır ki bu hızlı bir toparlanma süreci demektir.

İşe başlama süreciniz, tedavi bölgesi ve sizin iyileşme potansiyeliniz doğrultusunda değişim gösterebilmektedir.

İşlem sonunda tüm şişlikler ve toparlanma süreci için yaklaşık üç aya ihtiyacınız olacaktır; ancak bu durum gözünüzü korkutmasın, zira siz bu süreci hiç anlamayacaksınız, hoşlanmadığınız bir vücutla yaşamanın yanında üç ay çok kısa bir zamandır. Yaz gelmeden vücudunuzu şımartın…

Soru sorun

*

Menu